Vi leverer mitsubishi varmepumper i Bodø

En varmepumpe er en god investering for et behagelig inneklima på både kalde og varme dager.

Varmepumper er vanlig i norske hjem og på arbeidsplasser. Den vanligste varmepumpen i Norge er luft-luft varmepumpe, Mitsubishi har flere varmepumper som er godt egnet for det norske klimaet. Design, kvalitet og funksjoner har de siste årene gitt oss varmepumper som passer de fleste hjem og bedrifter.

En varmepumpe kan gjøre mer enn å varme kalde boliger og lokaler. Varmepumpen er et klimaanlegg (airconditon anlegg) som kan kjøle på varme dager. De fleste varmepumper har forskjellige programmer for alt fra å rense luften til å redusere luftfuktigheten.

Varmestyring i smarte hus

Mitsubishi har et godt utvalg av varmepumper, både for montering på vegg og gulvmodeller. Dagens varmepumper er meget stillegående og kan integreres med eksisterende smarthusløsninger. Har man ikke smarthusløsning er det ingen problem, varmepumpen kan styres med fjernkontrollen som følger med, man kan også utvide med en løsning som lar deg styre varmepumpen via app på smartmobil og nettbrett.

Selv om en varmepumpe er en investering er det penger å spare på redusert strømforbruk. Det er tilfeller hvor man har spart så mye som 50 % på oppvarming av bolig etter man har installert varmepumpe.

Elektrikern Bodø er autorisert forhandler av varmepumper fra Mitsubishi Electric.