Lader til elbil I Bodø og omegn

Salget av elbiler øker for hvert år og utvalget av ladeløsninger for elbil vokser I takt med salget av elbiler. Vi leverer elbil lader til både hjem og hytte I Bodø og omegn

Bodø og Salten

Før fylte man drivstoff på bensinstasjonen, nå fyller man drivstoff hjemme, arbeidsplassen og på hytta. Uansett hvor man velger å lade elbilen sin bør man bruke en godkjent lader for en sikker lading, å bruke en vanlig stikkontakt er ikke anbefalt.

Mange har fortsatt det samme tankesettet som da man før i tiden fylte fossilt drivstoff på biler med forbrenningsmotor, det skal gå fort å fylle drivstoff. Når man lader en en elbil står man jo ikke å ser på at bilen blir ladet, slik man måtte gjøre når man fylte bensin og diesel. Det viktigste er jo at bilen er oppladet og klar til bruk når man trenger den.

Smart elbil lader

Med de nye digitale strømmålerne som nå installeres i alle boliger blir strømprisen å variere gjennom døgnet. Effektprising av strømmen man har tilgjengelig er også noe man må regne med kommer til å påvirke strømregningen. Med en smart elbil lader kan man styre ladingen av bilen til når strømmen er billigst og samt justere effekten slik at ladingen ikke drar opp effektbehovet.

En smart elbil lader
  • Fungerer på alle typer biler
  • Er sikret med adgangskontroll
  • Er robust og værbestandig
  • Kan kan styres via APP

Hjemmelader for elbil

Elektrikern Bodø levere og monterer ladere beregnet for en eller flere biler, laderne kan monteres i garasje, carport eller ute på vegg eller eget stativ. Har du utleiedel i boligen med egen parkering har vi ladere med løsninger hvor leietakers forbruk blir registrert på profilen til leietaker.

Ønsker man flere ladere har vi ladeløsning som kun krever en sikring og en strømkabel. Løsningen lar strømmen flyte mellom bilene som lades og sørger for at alle bilene som trener strøm til en hver tid får alle den strømmen som er tilgjengelig. Når en bil er fulladet overføres strømen til de som trenger den. Har du behov for ladeløsning for parkeringsanlegg kan vi levere det også.

Vi leverer og installerer lader til elbil i Bodø og resten av salten inkludert værøy og røst

Elektrikern Bodø er leverandør av elbil ladere I bodø og omegn.

Relaterte artikler