Smart glass med touch

I dag bruker de fleste touch skjermer I alle størrelser, alt fra små mobiler til store digitale kartløsningen I kjøpesentre. Smart glass med touch er det siste på markedet.

Touch glass

Med en prosjektor og spesialfilmer som limes direkte på eksisterende glassflater, kan stort sett alle vinduer og glassflater gjøres om til interaktive touch skjermer. På denne måten kan store glassflater bli utnyttes til markedsføring og kommunikasjon.

SmartFilm er laget med et selvlimende lag som enkelt kan legges på eksisterende ruter. Filmen kobles til strøm, og med en enkel av/på-bryter eller sensor går glasset fra å være gjennomsiktig og klart, til å bli en fremviser. Som kan vise alt man kan se på en vanlig skjerm, nettbrett eller smartmobil.

Smart glass med touch gir mange muligheter

Hva man kan vise på skjermen er det kun fantasien som setter en begrensning for. En frisør med store vinduer kan la kundene bestille time direkte på vinduet etter stengetid. En eiendomsmegler kan vise boliger for salg, en klesbutikk kan la potensielle kunder se siste kolleksjon osv. Som sagt det er bare fantasien som setter begrensinger for hva som er mulig. Vår samarbeidspartner EPnett leverer skreddersydde visningsprogrammer.

Ved å trykke på en knapp gir SmartFilm innsynsbeskyttelse på ¼ sekund.

Vi leverer SmartFilm som gir glass med touch i Bodø, Fauske, Beiarn, Gildeskål, Hamarøy, Saltdal, Steigen og Sørfold, Værøy og Røst.