Innsynsbeskyttelse med ett tastetrykk

De aller fleste vinduer har en eller annen form for innsynsbeskyttelse, det kan være vanlige gardiner, rullegardiner, lameller eller frosting.

Noen ganger ønsker man ikke å vise verden hva som foregår innenfor vinduene, da er det behovet for en eller annen form som innsynsbeskyttelse melder seg. Men et SmartGlass kan man stenge for nysgjerrige øyne med ett tastetrykk eller en sensor på bare ¼ sekund.

Glasset er meget brukervennlig og gir ingen ekstra vedlikeholdskostnader, det er ingen slitedeler som må skiftes. Har man SmartGlass med innsynsbeskyttelse trenger man hverken innvendige eller utvendige blendingssystemer. SmartGlass har en forventet brukstid på over 20 år, langt lengre enn de fleste andre blendingssystemer.

Glass med innebygd innsynsbeskyttelse har flere bruksområder både i private boliger, næringsbygg og offentlige bygg. Selv om SmartGlass i hovedsak er innsynsbeskyttelse, gir SmartGlass god solskjerming der man kan stenge helt for inn- og utsyn samtidig som man stenger for solen. Ønsker man solavskjerming med uhindret utsyn er SmartGlassECO løsningen.

Hva er et smart glass med innsynsbeskyttelse?

SmartGlass består av en film som er laminert mellom to lag glass som settes i ramme. Filmen kan også monteres på eksisterende glass (med noen begrensninger), man trenger da ikke skifte vinduer. Glasset/filmen kobles til strøm og ønsket styresystemer.

SmartGlass kan leveres med herdet glass og farget glass etter ønske. SmartGlass er testet hos SINTEF og tilfredsstiller dagens strenge krav til lyddemping.

SmartGlass

  • Tilgjengelige tykkelser - 6,5 mm, 8,5 mm, 10,5 mm og 12,5 mm
  • Bredde Opptil 1500 mm
  • Lengde Opptil 3000 mm
  • Reduserer UV-stråler med 99 %

Vi leverer SmartGlass og SmartFilm i Bodø, Fauske, Beiarn, Gildeskål, Hamarøy, Saltdal, Steigen og Sørfold, Værøy og Røst.