Trådløse systemer for bolig og næringsbygg

Vi leverer trådløse løsninger som lar deg styre alt fra belysing, varme, ventilajon, alarmer mm. Via app på mobil og nettbrett samt via kontrollpaneler.

Smarthusløsninger
Be om tilbud

Delta dores trådløse systemer er designet for alle typer bygninger slik som eneboliger, leiligheter, forretningslokaler, offentlige bygg osv. Løsningene kan monteres I nye og eksisterende elektriske anlegg. Ved ettermontering I eksisterende anlegg trenger ikke rehabilitere hele anlegget. I de aller fleste tilfeller kan man legge styresystemet skjult I veggen bak stikkontakter og brytere.

Hvorfor velge en smarthusløsning fra delta dore?

En smarthusløsning fra delta dore er brukervennlig og driftssikker, løsningen er ment å gi energibesparing, økt sikkerhet og komfort.

Energibesparing i hjemmet og på arbeidsplassen er noe de fleste av oss ønsker da strømprisene er økende, se Statistisk sentralbyrå sin tabell for Elektrisitetspriser her. Miljøfaktoren er en annen god grunn til å tenke på energibesparing da vi i Norge importerer store mengder strøm fra Europa. I følge NVE var 75,1 % av det norske strømforbruket i 2015 fra fossil- og atomkraft levert fra Europa. Les mer hos ABC Nyheter her.

Smart styring av belysning, varme og solskjerming er med på å gi energibesparing. Med delta dore kan brukeren selv legge inn tidsstyringer slik at oppvarming reduseres automatisk I en eller flere soner om natten, samt I tidsperioder brukeren selv ønsker. I tillegg kan man benytte seg av avanserte sensorer som er med på å styre oppvarmingen av bolig og næringsbygg. Ved bruk av smarte systemer for varmestyring kan man få opp til 22 % energibesparing.

Automatisk styring av lys er også med på å redusere strømbruken. Ved hjelp av sensorer kan lys tennes automatisk I rom som er I bruk og slukkes automatisk når det ikke er folk I rommet. Man kan også tidsstyre lysene I hele boligen eller næringsbygget slik man selv ønsker. Dette er med på å redusere energibruket.

Elektrikern bodø leverer fleksible smarthusløsninger

Delta dore er en fleksibel løsning som kan utvides ved behov, man trenger ikke automatisere hele boligen eller næringsbygget. Man velger de funksjonene man har behov for og skulle man ønske å utvide løsningen senere er det bare å legge til de funksjonene man selv ønsker når man ønsker dem.

Les mer om hvordan det er å leve i et smarthus her.

Vi leverer og monterer skreddersydd smarthusløsninger I bodø, fauske, beiarn, gildeskål, hamarøy, saltdal, steigen og sørfold, værøy og røst.

Relaterte artikler