Solskjerming med morgendagens teknologi

Med et smart glass i vinduene dine får du automatisk solskjerming som selv kan føle varme og lysmengde I rommet, selv når du ikke er tilstede.

Solskjerming
Be om tilbud

Hadde det ikke vært kjekt om vinduene helt av seg selv kunne kontrollere hvor mye sollys og varme som slippes inn?

På varme sommerdager med mye sol er det mange som dekker til vinduene for å stenge sollyset og varmen ute. Ok, det funker, men hva er da vitsen med vinduer? Hva med heller å la vinduene stenge for varmen og det kraftige sollyset?

Men et smart glass I vinduene dine får du automatisk solskjerming som selv kan føle varme og lysmengde I rommet, selv når du ikke er tilstede. Det beste er at man beholder utsynet gjennom glasset og utsikten blir uhindret da det ikke er persienner eller annet I veien.

Om man ønsker er det fullt mulig å justere solskjermingen manuelt via kontrollpanel, fjernkontroll, app på smartmobil og nettbrett eller via smarthusløsninger man har fra før. Men som regel programmerer man glasset slik man ønsker, og lar det ta seg av skjermingen av sollys og varme uten å tenke mer på det.

Mengden av lys og varme man ønsker å slippe inn I rommet bestemmer man selv, og man kan enkelt justere dette ved behov. Når glasset stenger for sollys og varme får det en svaklig blå farge noe som gir et behagelig innemiljø, glasset bruker 20 minutter på å gå fra helt klart til full effekt.

Elektrikern bodø leverer smartglasseco > les mer om glasset her.

Elektrikern bodø leverer smart glass for solskjerming I bodø, beiarn, fauske, gildeskål, hamarøy, saltdal, steigen og sørfold, værøy og røst.

SmartGlassECO

Relaterte artikler