Smarthus – bygge smarthus pris

Å bygge smarthus kan spare strøm, gi økt sikkerhet og trivsel. Smarthusløsninger er populært og øker over hele Norge. Elektrikern Bodø er spesialist på smarthus og kan skreddersy løsninger til dine behov.

Bygge smarthus – smarthus best i test?

Det finnes mange løsninger på markedet og hva som er best i test er ikke enkelt å fastslå. Det vi er sikre på er at Delta Dore er en anerkjent leverandør av smarthus løsninger i mange år. Derfor leverer vi Delta dores sine løsninger.

Kontakt oss så tidlig som mulig hvis du skal bygge hus eller pusse opp din bolig slik at vi kan gjennomføre en befaring og gi deg et tilbud.

Smarthus pris?

Bygger du nytt vil det naturligvis øke investeringene på elektroinstallasjoner. Pris på din smarthusløsning avhenger av hva du ønsker. Et begrenset anlegg i forhold til et komplett anlegg som styrer det meste er to forskjellige ting når det gjelder pris.

Smarthus startpakke hva er lurt?

Det er dine behov som vil fortelle oss hva som er lurt, et tilpasset system som passer din bolig er det optimale. Andre ting vi må vurdere er hvilke områder vi kan hente ut effekt av investeringen. Er dette styring av lys, alarmanlegg eller oppvarming? Sliter du med helsa kan det være andre løsninger vi må tenke på.

Kontakt oss så finner vi ut hva som er best for deg!

Smarthus løsninger fra leverandøren Elektrikern Bodø

Det er nesten ikke begrensinger til hva du kan kontrollere med våre smarthus løsninger. Det som er mest populært er nok oppvarming og belysning siden det ofte er dette man kan spare mest strøm på.

Men det kan jo være kjekt å styre kamera i ditt hjem eller åpne garasjeporten når noen skal levere en pakke..

Smarthus løsninger som er testet

Ikke bare er våre løsninger testet men de er brukt i mange år i markedet. Man kan til og med koble utstyr man har fra før til nytt utstyr fra Delta Dora.

Hva er smarthus?

I praksis er smarthus en måte å ta kontroll over elektriske installasjoner i ditt hus og samkjøre og automatisere disse slik at det for eksempel tennes lys i stuen når noen går inn, eller at du kan tidsstyre når varmeovnen skal igangsettes.

Les mer om smarthus her : Wikipedia sin artikkel om smarthus

Kontakt oss for komplett tilbud

Smarthus
Bygge smarthus pris