Våre Tjenester

Lukter det svidd, ser du gnister I anlegget, blinker lysene uten grunn, går lyspærene ofte, eller har du stikkontakter som ikke virker. Elektrikern Bodø hjelper deg.

Tjenester
Kontakt oss

Elektrikern Bodø er en godkjent el- og teleinstallatør som da kan hjelpe deg. Enten det er din private bolig, fritidsbolig/hytte eller næringsbygg, så kan vi bistå deg.

El-kontroll / elsjekk for bolig og hytte

Med en el-kontroll / elsjekk av det elektriske anlegget og en gjennomgang av bruken av elektrisk utstyr, vil din bolig bli tryggere med tanke på brannsikkerhet. Dette er noe forsikringsselskapene verdsetter og gir derfor ofte opp til 20 % rabatt på boligforsikringen etter eventuelle feil og mangler er utbedret. Ved en el-kontroll vil vi også sjekke brannmeldere og slukkeutstyr.

El-kontroll for næringslivet

Elektrikern Bodø AS er også godkjent til å utføre el-kontroll av det elektriske anlegget innenfor næringslivet. Med en godkjent el-kontroll av ditt næringsbygg eller lokaler vil du kunne prute på din forsikring.

Tjenester for private, næringsliv og offentlig

Vi tilbyr tjenester og løsninger innenfor elektro og IKT, dvs. elkraft, sikkerhet, telefoni, datakommunikasjon og kabling for tele og data til nybygg og rehabilitering. Vi tar imot oppdrag i Bodø og hele Saltenregionen, samt Værøy og Røst.

Vi tilbyr også tjenester som prosjektering og utførelse av El-installasjoner i boliger og forretningsbygg, rehab av bygg og svakstrømsanlegg som: inne- og utebelysning, brannalarm, innbruddsalarm, el-tavler, sikringsskap, datanettverk, smarthusinstallasjoner og kabel-TV anlegg.

Å installere varmepumper har de senere årene blitt en tjeneste vi leverer stadig oftere. Varmepumper er både effektive og økonomiske. Les mer om varmepumper her.

Elektrikern Bodø har følgende sertifikater og godkjeninnger


Se oversikt for alle Sertifiseringer og godkjenninger >>