Varmeløsninger

Skal man velge varmekabler, varmepumpe eller panelovner? Det er mye å spare på å velge riktige varmekilder.

Varmekilder

Med moderne varmekilder kan du styre temperaturen helt etter egne ønsker. Når man snakker om dagens muligheter innenfor elektriske varmekilder enten du er hjemme, på hytta  eller på jobb er velvære, økonomi, miljø og inneklima viktige faktorer

Ved hjelp av tidsstyring og sensorer som registrerer om det er folk til stede, blir allerede energigjerrige varmekilder mer økonomiske. Les mer om varmeløsninger her.

Lurer du på hvilke løsninger som lønner seg for deg? Elektrikern Bodø i samarbeid med noen av Norges største leverandører finner de beste løsningen for deg.

Varmepumper

Vedsalget har gått ned i Norge, og det er ikke uten grunn. Varmepumper bli mer vanlige i Norske hjem da varmepumper er energibesparende, økonomiske og miløvennlige. Slike pumper bidrar også til et bedre inneklima. Les mer om varmepumper her.

Elektrisk peis

Elektrisk peis er blitt veldig populært. Den kan også monteres på steder der det kanskje ikke ellers er så vanlig med en vanlig peis. F.eks. på soverommet eller på badet. En slik ovn gir også et svært naturtro og ektefølt flammebilde som skaper en behagelig stemning i rommet.

Varmekabler - varme i gulv

Varmekabler er usynlige, opptar ingen veggplass, gir stabil innetemperatur, samt at varmen fordeles jevnt i rommet. I tillegg er varmekabler vedlikeholdsfrie og har lang levetid. Noen mener gulvvarme er den mest behagelige måten og varme opp på. Varmekabler kan også brukes ute. Både på trappa og i innkjørselen gir dette store fordeler, da man slipper snømåking.

Veggmonterte varmeelement

I dag trenger ikke panelovner eller andre vamekilder være kjedelige og stygge å se på. Man kan få panelovner i glass med mønster og motiver etter eget ønske. Speilet ditt på badet kan også være en varmekilde om du vil det. Et såkalt “oppvarmet speil”. Et slikt speil er ikke bare en varmekilde, men det holder seg også duggfritt.

Et annet alternativ kan være en stråleovn. En stråleovn gir rask og behagelig oppvarming. Slike ovner kommer i forskjellige farger og design. Den kan også brukes som tillegg til gulvvarme for å oppnå en rask økning av temperaturen.

Barnevennlige panelovner

Elektrikern Bodø leverer panelovner som er barnevennlige og godkjent for bruk i barnehager.Disse kan også monteres i hjemmet. F.eks. på barnerommet evt. på hytta. Med en slik ovn unngår du at barnet kan brenne seg.

Skreddersydde varmekilder

Ved bruk av varmeelement, varmekabler og varmematter kan man designe sine egne varmeapparat og varmekilder. Eksempler på kjente varmeapparater med varmeelement er skohyllen og håndkletørkeren.

De fleste som har bodd på hotell kjenner til håndkletørkere på badet. En slik tørker kan du også installere hjemme på ditt eget bad og tørke våte håndklær på rekordtid.Håndkletørkeren kan dessuten brukes til å tørke våte sokker, votter, badetøy mm.

Med litt fantasi og en god elektriker kan man bygge om det meste til å bli en varmekilde. Hva med varmekabler i benken på badet, sittegruppen på altanen eller oppvarmede bord og benker ved grillplassen? Det er kun fantasien som setter grenser. Med hjelp fra Elektrikern Bodø kan du selv designe dine egne varmekilder.

Luftgardin og luftport

Elektrikern Bodø kan levere luftporter til bruk i butikker, industribygg og kontorer. Hensikten med en luftport er å hindre at den kalde luften utenifra kommer inn i bygget. Dette ser man ofte i dagligvareforretninger. Luftportene kommer i forskjellige størrelser og har den fordelen at de er strømbesparende og gir økt komfort.

Vannbåren gulvvarme

Vannbåren gulvvarme gir varme på samme måte som varmekabler, men med en luft til vann varmepumpe kan du få igjen 2,5 til 3,5 ganger så mye varme som den strømmen du tilfører.

Elektrikern Bodø leverer varme løsninger der du trenger det

Om du skulle du trenge varmekabler, varmepumpe eller luftport leverer og monterer vi i Bodø, Fauske, Beiarn, Saltdal, Sørfold, Steigen, Hamarøy, Gildeskål, Værøy og Røst.