Mitsubishi varmepumpe forhandler i Bodø

Elektrikern Bodø er autorisert forhandleren av Mitsubishi varmepumper i Salten. Vi leverer, monterer og utfører service på varmepumpene fra Mitsubishi i Bodø og omegn.

Mitsubishi varmepumper
Be om tilbud

Mitsubishi Electric har siden lanseringen av en elektrisk vifte i 1921 for bruk innendør vært opptatt av å gjøre inneklimaet så behagelig som mulig. Først på 30-tallet begynte Mitsubishi Electric å lage luftkjølere. Med over 80 års erfaring og klimaanlegg som i dag opererer i alle typer vær over hele kloden har Mitsubishi blitt en verdensledende aktør innen varmepumpeteknologi.

Se også Toshiba varmepumper her...

Mitsubishi har et godt utvalg av varmepumper, både for montering på vegg og gulvmodeller. Dagens varmepumper er meget stillegående og kan integreres med eksisterende smarthusløsninger. Har man ikke smarthusløsning er det ingen problem, varmepumpen kan styres med fjernkontrollen som følger med, man kan også utvide med en løsning som lar deg styre varmepumpen via app på smartmobil og nettbrett.

Mitsubishi varmepumpe har:

  • Testet ned til -35°C*
  • En egenutviklet og supersterk kompressor
  • Stor varmekapasitet ved lav utetemperatur
  • Spesialutviklet software for kalde nordiske forhold
  • Airconditionfunksjon for varme sommerdager
  • Fabrikkinstallert behovsstyrt varmestav i utedelen

På Mitsubishi Electrics sin nettside finner du en overikten over alle varmepumpene vi forhandler. Her finner du priser, info, teknikse data, bilder/filmer. Klikk her...

Mitsubishi varmepumpe Kaiteki 6300 Hairline
Mitsubishi varmepumpe

Relaterte artikler