Toshiba varmepumpe forhandler i Bodø

Som autorisert forhandler av Toshiba varmepumper i Bodø og omegn er Elektrikern Bodø leverandør av varmepumper og utfører service på varmepumper.

Toshiba varmepumper
Be om tilbud

Toshiba har over 40 års erfaring innen varmepumpeteknologi og er en ledende produsent av varmepumper i verden. Toshiba var den først i verden med teknologien hvor man har to deler egen ute- og innedel. Toshiba har benyttet seg av det norske klimaet for å utvikle varmepumpene sine.

Se ogå informasjon om Mitsubishi varmepumper her...

Toshiba har et stort spekter av varmepumper, alt fra enkle billige modeller til avanserte varmepumper både veggmonterte og gulvmodeller. Varmepumpene fra Toshiba kan brukes som konvertere på varme sommerdager hvor man ønsker å senke innetemperaturen. Toshiba sine varmepumper har luftfiltre som renser luften, noe som kan hjelpe de med allergi og astma.

Med en Toshiba varmepumpe kan du:

  • Senker dine kostnader til oppvarming med opptil 40 %
  • Jevn varme og optimal temperaturkontroll i boligen – hele året
  • Bedrer inneklimaet: fjerner støv og pollen
  • Air condition som kan kjøle deg på varme dager
  • En brukervennlig og stillegående varmepumpe

Toshiba er helt i front når det gjelder utvikling og har vært først ute med mye av teknologien vi i dag finner i varmepumper over hele verden.

På Toshiba sine nettsider ser du utvalget av varmepumper vi kan levere til deg. Klikk her får å gå til toshibavarmepumper.no.

Varmepumpe
Varmepumpe er en god investering
Toshiba varmepumpe gulvmodell
Toshiba har både gulv- og veggmodeller

Relaterte artikler